Kezdetét veszi a Tiszavirág Fesztivál Szolnokon

Megosztás

A június 19-én, azaz ma kezdődő és egészen szombatig tartó eseményen szokás szerint remek borokkal, pálinkákkal, koncertekkel és egyéb programokkal várják az érdeklődőket. A fesztiválon lévő értékesítők, kiállítók napi nyitvatartási rendje délután négytől kezdődik, majd estére azok is megtalálják a számításaikat, akik csak egy nagyot buliznának, vagy meccset néznének a haverokkal.

Ahogy a Szol24-en a fesztivál beharangozójában írtuk, összesen négy helyszínen biztosítanak rendezvényeket, a Tisza Park körnél lesz a Park színpad, a Tiszai hajósok terénél a Maláta színpad, a Tisza parknál a Parkoló Lakókocsi, illetve a Tisza Szálló mellett a Foci EB Park.

A nyitónapon a Park színpadon a Tiszavirág Bábcsoport előadását tekinthetik meg az érdeklődők, majd nyolc óra után Aranyakkord és Bob Wayne koncert lesz. A Tiszai hajósok terére az aztaQ’24 Tehetségkutató Verseny különdíjas zenekara, Németh Juci és G. Szabó Hunor, valamint Martin Harley érkezik.

A Tisza parknál Sóki Ferenc tárogatóművész előadását tekinthetjük meg, illetve Raquel Romeót és Cserihannát. Akit a zenés programok és koncertek helyett az Európa-bajnokság érdekel, az természetesen a helyszínen tekintheti meg a Magyarország-Németország és Skócia-Svájc mérkőzéseket. A kisebbeknek kifejezetten ajánlani tudjuk a PARKOLÓ délutáni parkprogramok közül a Tiszavirág Bábcsoport előadását.

A Tarsoly Zenekar koncertezik 2023-ban a Tiszavirág Fesztiválon

Emellett a fesztivál ideje alatt jelen lesznek kézműves portékákat értékesítők, őstermelők, „kincs” árusok, akik a Maláta tér és a Borházak utcáját összekötő szakaszon 4 napig árulják termékeiket. A vásáron komédiások, utcaszínházasok, zenészek és utcabűvészek is feltűnnek majd, kár lenne kihagyni.

A rendezvény és annak építési munkálatai miatt egyébként forgalomváltozásokra kell számítani, a részletekről ide kattinva olvashat.

Képek: Bugány János, Tiszavirág Fesztivál Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek